Grupa ELEKTROBUDOWA
Strona główna Grupa ELEKTROBUDOWA Nagrody i wyróżnienia

Nagrody i wyróżnienia

Maj 23.05.2017

ELEKTROBUDOWA SA otrzymała nagrodę ACANTHUS AUREUS za uczestnictwo w targach ze stoiskiem sprzyjającym realizacji strategii marketingowej na Międzynarodowych Targach Energetyki EXPOPOWER 2017 w Poznaniu.
Targi EXPOPOWER to jedno z najważniejszych w Polsce wydarzeń od lat gromadzące w Poznaniu polską i zagraniczną branżę energetyczną: koncerny energetyczne oraz praktyków, ekspertów i naukowców.

Wrzesień 13.09.2017

Puchar Ministra Energii dla ELEKTROBUDOWY SA za produkt: rozdzielnica średniego napięcia OPTIMA-24 na jubileuszowych 30. Międzynarodowych Energetycznych Targach Bielskich ENERGETAB 2017. Nagroda przyznana została w ramach realizowanego przez organizatora targów konkursu, do którego zgłoszonych zostało w tym roku 58 produktów.
OPTIMA - 24 została skonstruowana oraz jest produkowana w Zakładzie Produkcyjnym w Koninie.

Listopad 24.11.2017

ELEKTROBUDOWA SA została wyróżniona certyfikatem w rankingu polskich przedsiębiorstw, uzyskując tytuł PERŁA POLSKIEJ GOSPODARKI w kategorii Perły Wielkie.

Grudzień 14.12.2017

ELEKTROBUDOWA SA PO RAZ KOLEJNY W SKŁADZIE RESPECT INDEX
Zakwalifikowanie ELEKTROBUDOWY SA do Indeksu akcentuje atrakcyjność inwestycyjną Spółki oraz jest potwierdzeniem, że Spółka prowadzi działalność z zachowaniem najwyższych standardów zarządzania w zakresie ładu korporacyjnego, informacyjnego oraz relacji z inwestorami, a także w obszarach dotyczących środowiska, lokalnych społeczności oraz pracowników. Odpowiedzialne podejście ELEKTROBUDOWY SA do prowadzenia działalności biznesowej buduje zaufanie wśród najbliższego otoczenia, klientów, partnerów biznesowych i akcjonariuszy. Nieprzerwana od 2009 roku obecność w tym indeksie to zapewne sukces całej organizacji, a także powód do dumy.